Yoga & Yin massage

YOGA & YIN MASSAGE

Yoga er og kan mere end at være en fysisk praksis - det gavner også dit sind og din sjæl. Derfor er yoga oplagt, hvis du vil gøre noget godt for din sundhed og dig selv som helhed. Yoga kan nemlig være et slags ”værktøj” til at du bliver klogere på og mere bevidst om dig selv, dine grænser, ønsker, overbevisninger mm. Med den indsigt og bevidsthed kan det blive lettere, at tage hånd om dit eget liv og i højere grad forme det, som du ønsker, at det skal være for dig. Yoga kan på den måde være en praksis, som understøtter din sundhed – og med din øgede indsigt og bevidsthed, kan gevinsten ydermere være en følelse af både at "være" og at "hvile" mere i dig selv – en følelse af at være mere "hel”.


Sund & Hel tilbyder løbende forskellige yogaforløb og workshops, hvor fokus og tilgang kan variere alt efter forskellige ønsker. Du kan også vælge et yogaforløb 1:1, hvis fokus skal være specifikt på dig og dine unikke behov. Her kan vi tage udgangspunkt i et ønske om en bedre yogapraksis - eller noget helt andet i dit liv, hvor du ønsker at anvende yoga, krop og sind som en vej til at få det bedre og nå dit mål.

Er du mere til ren velvære med fokus på at nyde og slappe af - mens du får individuel opmærksomhed og mulighed for at mærke dybere ind i dig selv via rolig guidning - så er yin massage en oplagt mulighed for give noget dejlig forkælelse til krop og sind.

Yoga

Der findes mange forskellige yoga-former, og der er mange muligheder hos Sund & Hel. Her kan du helt sikkert finde den stilart, som passer til dig og der, hvor du er i din praksis lige nu.

 

VÆLG TO SLAGS YOGA-FORLØB:

I øjeblikket tilbyder jeg to faste forløb i hhv. hatha/flow og yin yoga:

--> Hatha/flow er godt til dig, som har brug for mere energi og gerne vil opnå  mere styrke, balance og smidighed, samt en bedre kropsbevidsthed.

--> Yin yoga er godt for dig, som trænger til at finde ro og slappe af i krop og sind foruden at du bliver smidigere og løsner kropslige og mentale spændinger.


~TIP~ Vælg den yogaform, som du træger mest til lige nu - det kan godt være begge - dvs. du både får styrke, balance, ro og smidighed!


 

Kontakt mig endelig, hvis du har interesse i eller brug for en anden yogaform - jeg har mange forskellige yoga-uddannelser bag mig (se evt. siden Hvem er jeg), så vi kan helt sikkert finde en løsning, som passer dig.

 

Du har også mulighed for individuelle forløb 1:1, hvor hver session tilpasses dit specifikke behov og ønske. Her kan vi fx arbejde med størst fokus på din yogapraksis, eller vi kan arbejde mere terapeutisk via yogaen og med en bestemt problemstilling, som du ønsker fokus på.

 

Er du interesseret i yoga til dit firma eller til et event, så kontakt mig, så finder vi også en god løsning på det.

 

 

* * * * * *

FASTE YOGA-FORLØB - HELE ÅRET!

Sund & Hel tilbyder faste yogaforløb hhv. tirsdag (hatha-flow) og onsdag aften (yin yoga), begge dage kl. 19-20.30. (Jeg pønser på at kunne tilbyde hold på andre tider/dage med tiden - så stay tuned - og skriv til mig, hvis du har et ønske om dag/tid).

Du kan som tommelfingerregel gå ud fra, at jeg kører faste forløb fra januar-juni og igen fra august-december - dvs. som udgangspunkt holder de faste yogaforløb kun ferie i juli måned. (Dog kan det ske, at jeg tager på kursus, ferie eller andet i løbet af året, som rykker lidt ved det sædvanlige program).

Jeg forsøger at frigive datoer for de kommende forløb ca. 1 måned inden holdstart, og datoerne bliver opslået her på hjemmesiden (se "Yoga-forløb" herunder), på Sund & Hels Facebook og i Sund & Hels nyhedsmail.

 

~TIP~ Du kan altid holde dig opdateret her på siden, på Facebook, eller tilmelde dig min nyhedsmail og modtage information direkte i din indbakke.~


YOGA MINI-FORLØB - UGE 40-44:

Hatha/Flow: Tirsdage kl. 19-20.30 - fra d. 29/9-27/10 ~ I alt 4 gange/500 kr.* Drop-in pris/135 kr.   (Hatha-Flow 4 tirsdage, uge 40-44.:  d. 29/9, 6/10, 20/10 & 27/10 - NB: Ingen yoga i uge 42). **Alle retningslinjer fra myndighederne overholdes**.

 • Den 29/9: Fuldt booket.
 • Den 6/10: Fuldt booket.
 • Den 20/10: Fuldt booket.
 • Den 27/10: Fuldt booket.


 Yin yoga: Onsdage kl. 19-20.30 - fra d. 30/9-28/10 ~ I alt 4 gange/500 kr.*

Drop-in pris/135 kr.   (Yin yoga 4 onsdage, uge 40-44.:  d. 30/9, 7/10, 21/10 & 28/10 - NB: Ingen yoga i uge 42). **Alle retningslinjer fra myndighederne overholdes**.

 • Den 30/9: Fuldt booket.
 • Den 7/10: Fuldt booket.
 • Den 21/10: Fuldt booket.
 • Den 28/10: Fuldt booket.

 

*Er der en dag, du ikke selv kan deltage, så er du velkommen til at give din plads væk til en anden. Drop-in-deltagelse er også muligt, men kun hvis holdet ikke er fyldt (se priser ovenfor).

 

--> Kontakt mig her for plads på holdet, og så sender jeg dig oplysninger om tilmelding og betaling. NB: Endelig tilmelding er først sikret ved betaling1.NYT: NYE ONLINE YOGA-VIDEOER:

Lav hatha/flow & yin yoga hjemme i din stue, på arbejdet i en pause eller i juleferien! Du har adgang fra du køber og hele resten af 2020 ~ gense dem lige så mange gange, du ønsker.


Jeg har lavet 9 yogavideoer og 2 instruktionsvideoer, som ligger online og kan give glæde og bevægelse hjemme i din stue.

Videoerne rummer korte og længerevarende sekvenser á 4-41 min. varighed. På denne måde kan du selv "plukke" i videoerne og sammensætte det forløb, som du har tid til og brug for lige nu - om det er mere styrke og energi eller ro og afslapning.

Du kan også lave sekvenserne i den tiltænkte rækkefølge fra video 1-9 - så får du en lang yin/yang yogaklasse med i alt 150 min. undervisning.


Pris:  135 kr.


--> Kontakt mig her for adgang til videoerne, og så sender jeg dig oplysninger om adgang og betaling. NB: Endelig adgang er først sikret ved betaling1.


*BONUS:* Køber du adgang til mine yogavideoer, så får du gratis adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor vi mediterer sammen 4 gange á ca. 30 min, dvs. i alt 2 timers online undervisning. (Læs mere om meditationerne nedenfor: "Nyt: Online meditation - Uge 47-50").NYT: ONLINE MEDITATION - UGE 47-50:

Lad os meditere sammen! Fra mandag aften d. 16/11 kl. 20.30 starter vi med at meditere sammen i en lukket Facebookgruppe.


Vi laver i alt 4 meditationer sammen á ca. 30 min inkl. lidt let bevægelse på yogamåtten, dvs. i alt 2 timers online undervisning - som du har adgang til hele resten af året.


Jeg går "live" i gruppen følgende 4 dage og tider:

 • Mandag d. 16/11 (kl. 20.30-21)
 • Mandag d. 23/11 (kl. 20.30-21)
 • Mandag d. 30/11 (kl. 20.30-21)
 • Mandag d. 7/12 (kl. 20.30-21)


Pris: Kun 49 kr. for alle 4 gange + adgang fra d. 16/11 og resten af 2020, så du kan gense og lave meditationerne i hele adgangsperioden, så mange gange du ønsker.

Tip: Alle, som køber adgang til mine yogavideoer, får gratis adgang til den lukkede Facebookgruppe (se "Nyt: Nye online yoga-videoer" ovenfor).YOGA-WORKSHOPS:

Jeg afholder typisk yogaworkshops et par gange om året, hvor vi tager udgangspunkt i et særligt tema og fordyber os i lidt længere tid.

~Se datoer for næste workshops herunder~ ...og følg gerne med på Sund & Hels Facebook og/eller skriv dig op til at modtage min nyhedsmail, hvis du vil have info, når nye workshops er på programmet.

 

I starten af februar afholdte jeg to fyldte og vellykkede yin yoga workshops om Intentioner. Datoer for næste yoga workshops ligger endnu ikke fast. Oprindeligt skulle der have været en workshop i maj eller juni 2020 med fokus på yin/yang yoga, men denne blev desværre ikke realiseret pga. covid-19.


Måske jeg kan nå at afholde en yogaworkshop inden jul - men jeg tør ikke love det - men der kommer højst sandsynligt den populære yin yoga workshop om Intentioner i januar/februar 2021.


Hold øje med siden her for info om nye workshops - eller kontakt mig her, hvis du vil skrives på Sund & Hels mailingliste og modtage info om nye forløb og workshops som en af de første.


~TIP~ Kan du ikke vente med at fordybe dig i yoga? Så kan du samle et par venner/veninder/kolleger, og I kan booke Jeres egen private klasse, workshop eller event (se "Events/Special-arrangementer" herunder, og tag kontakt til mig her).


 1Betingelser for tilmelding og betaling af yogaforløb, workshops, drop-in, prøvetime og online yoga: Tilmelding til forløb, workshops, drop-in, prøvetime og online yoga er bindende, og din betaling refunderes ikke. Hvis du fortryder din tilmelding efter du har betalt, så er du velkommen til at overdrage pladsen til en anden. Du kan kun få pengene retur (fratrukket et adm. gebyr på kr. 100,-), hvis der er nogen på venteliste, som kan overtage din plads - og hvis jeg får besked tidsnok til at kontakte en på ventelisten (min. 7 dage inden undervisning). Efter hold-start gives pengene ikke retur, men du er velkommen til at give din plads til en anden - giv mig blot besked herom.

PRISER - Yoga:


Måtte-leje (Pr. gang):   10-20 kr.  Har du ikke selv en yoga-måtte, så kan du leje en måtte for 20 kr. pr. gang som drop-in (eller 10 kr. pr. gang, hvis du går på et forløb, men betaler for alle lån på én gang). Du kan også medbringe et rent lagen hver gang, som dækker hele yogamåtten. (NB: Sørg for, at du stadig kan stå fast på måtten).

Prøvetime* (kun muligt 1 gang):   115 kr. (ved efterfølgende tilmelding til yogaforløbet, fratrækkes de 115 kr. prisen på forløbet).

Drop-in klasse* (kun muligt, hvis der er en ledig plads på holdet)135 kr.

Drop-in klasse, for elever fra et af mine andre hold* (hvis der er plads)95 kr.

Yoga-forløb*: Prisen afhænger af antal klasser på forløbet - se de specifikke priser på hvert forløb, når det opslås ovenfor under "Yoga-forløb".

Workshops*:   Prisen varierer alt efter type og omfang - se de specifikke priser på hver workshop, når den opslås ovenfor under "Yoga-workshops".

 

*Tilmelding til forløb, workshops, drop-in og prøvetime er bindende, og betalingen refunderes ikke. Se betingelser ovenfor1.


 

Særlige/individuelle muligheder for yoga:

 

Yoga-forløb 1:1 (1 session = 60 min): Kan også foregå hjemme hos dig!

Ene-undervisning er en særlig mulighed for at arbejde med netop dét, som du ønsker at opnå med din yogapraksis.

1 session, á 60 min:   700 kr. 

3 sessioner, á 60 min:   1950 kr.*

5 sessioner, á 60 min:   3000 kr.*

(*Købes der flere sessioner, er det muligt at betale i rater. Kontakt mig for info).

*NB ~ Købes et tilbud med flere sessioner, så kan eventuelle ubrugte sessioner ikke refunderes - men du er velkommen til at give dine sessioner til en anden.

OBS: Ved yoga 1:1 er det muligt at tilkøbe ekstra konsultationstid, hvis der opstår behov for yderligere sparring (se mere under afsnittet "Priser - Yin Massage").

 

Firma-aftaler, max 30 pers. (1 session = 30-45 min): Regelmæssig yoga kan forbedre fokus, kreativitet, produktivitet og arbejdsglæde på arbejdspladsen. Jeg kommer til jer, så I kan tilpasse det arbejdsgangen.

Tag kontakt til mig for et tilbud til jeres firma/arbejdsplads.


Firma-events: Fx har jeg afholdt et kombineret event med oplæg om mental sundhed & yoga/meditationsundervisning ifm. Mental Sundhedsdag på Scandic Hotel:

Tag kontakt til mig for et lign. tilbud til jeres firma/arbejdsplads.

 

Private events/Special-arrangementer (fx julefrokost, polterabend, venindeaften, nytårsyoga, "gin yoga"/drinks-yoga, private workshops osv.): Jeg har efterhånden undervist med stor succes ifm. private fødselsdage, polterabends, "gin yoga" (yoga med en drink i hånden), par-yoga (som festligt og sjovt indslag til et bryllup), fodboldevents, private workshops mm.

Prisen varierer og afhænger af antal personer, længde på sessionen, hvor det afholdes, om det er et tilbagevendende event osv.

Som udgangspunkt koster det ca. 120 kr. pr. person for 60 min. En kortere session på 30 min. koster 95 kr. pr. person. Evt. transportomkostninger må beregnes oveni prisen.

(NB: Uanset antal deltagere betales der altid for min. 10 pers.).


Tag kontakt til mig for et tilbud til dit/dine event(s).

 

 

 

 

--> Kontakt mig og book din yoga her.

 

 

HUSK: Du kan også købe smukke gavekort til en konsultation/behandling/session hos Sund & Hel. -Giv en sund & lækker gave til én, du holder af... (Kontakt mig for køb og info).

Yin Massage

Yin massage er en blid og rolig velvære-massage, som er gavnlig for alle, der trænger til at sænke tempoet og mærke mere ro og velvære i sig selv.

Massagen er inspireret af yin yoga, akupressur og thai massage, og formålet er at få dig til at opleve dyb afspænding, ro og velvære i krop og sind.

 

Yin massage foregår 1:1, og behandlingen er altså en individuel velvære-session. Den findes i to udgaver hos Sund & Hel: "Store Yin" og "Mini Yin". Begge sessioner giver din krop og dit sind mulighed for at finde ro og give slip via bl.a. åndedræt, bindevæv og nervesystem. Afspændingen når ofte dybere end i en almindelig yin yoga-klasse, og selve massagen foregår iført (behageligt) tøj.NYT: Som noget nyt anvender jeg under både Mini Yin og Store Yin en diffuser (olie-lampe med damp), hvor jeg kommer æteriske olier i af certificeret terapeutisk kvalitet. Dette giver øget velvære under selve massagen, og det giver ligeledes de positive fordele fra aromaterapien af den valget olie. Ofte anvender jeg æterisk lavendel-olie for øget afslapning og ro.


 

* * * * * *MINI YIN

"Mini Yin" er en session på 40 min, som foregår på briks, mens du ligger på ryggen. Massagen er en mini-udgave af "Store Yin", hvorfra jeg har uddraget de teknikker, som hurtigst muligt får dig til at finde ro, afslapning og velvære. Du guides til at slappe af, tage imod og finde ro. Der arbejdes med vejrtrækning samt tryk og stræk af meridianbaner og -punkter.Under behandlingen anvender jeg også en diffuser med aromaterapi fra æteriske olier.

--> God til dig, som har en travl/stresset hverdag og knap med tid, men som ønsker at mærke mere ro og velvære i krop og sind. "Instant velvære".


 

STORE YIN

"Store Yin" er en session på 80 min, der foregår på yogamåtter, som samles på gulvet til en stor "briks/måtte". Her guides du løbende til hhv. at ligge på ryggen, sidde og senere ligge på maven under massagen for at vi når hele kroppen godt igennem. Du bliver guidet - både verbalt og via mine hænder - ind i de forskellige stillinger og stræk, som holdes i et par vejrtrækninger. Der arbejdes med vejrtrækning samt tryk og stræk af meridianpunkter og -baner. Under behandlingen anvender jeg også en diffuser med aromaterapi fra æteriske olier.

--> God til dig, som er klar til at gå dybere i din behandling og ønsker at opleve ro, afslapning og velvære i krop og sind.

 


  

* * * * * *


 

Yin massage (både den store og den lille udgave) giver dig en oplevelse af at mærke dig selv og din krop bedre, og langsomt kunne slappe mere af og give efter i hvert stræk, tryk eller stilling, som du bliver ført igennem. Det er en meget blid og nærværende massage, som efterlader dig med en skøn fornemmelse af velvære og ro indeni.

 

 

~TIP~ Begge udgaver kan med fordel gives som en regelmæssig behandling som en hjælp til at bevare ro i krop og sind, hvis du befinder dig i en stresset periode i dit liv.

 

 


 * * * * * *
Tillægsydelser: Mange klienter har af og til brug for at snakke og sparre mere omkring deres sundhedstilstand og/eller igangsatte helingsproces end først tiltænkt, når de kommer i klinikken. Derfor har du mulighed for at købe ekstra konsultationstid ifm. en igangværende yin massage eller yoga 1:1-session, når du først ligger på briksen eller sidder på måtten.

 - Bare spørg/sig til, hvis du får brug for den ekstra sparring. (Læs mere under priser nederst).
NYT! HJEMME-BEHANDLINGER: Yin Massagen - både Mini og Store Yin - kan nu også laves hjemme hos dig, da de typisk kræver minimum af udstyr. Kontakt mig ved interesse.

PRISER - Yin Massage:

 

"Mini Yin", 1 session á 40 min.:   400 kr

"Mini Yin", 3 sessioner á 40 min.:   1125 kr.*

"Mini Yin", 5 sessioner á 40 min.:   1750 kr.*

--> God til dig, som har en travl/stresset hverdag og knap med tid, men som ønsker at mærke mere ro og velvære i krop og sind. Oplev "instant velvære".

 

"Store Yin", 1 session á 80 min.:   800 kr.

"Store Yin", 3 sessioner á 80 min.:   2250 kr.*

"Store Yin", 5 sessioner á 80 min.:   3500 kr.*

--> God til dig, som er klar til at gå dybere og ønsker at opleve ro, afslapning og velvære i krop og sind.  (-Købes der flere sessioner af "Store Yin", er det muligt at betale i rater).

 

*Betingelser ved køb af flere sessioner ~ For både "Store Yin" og "Mini Yin" gælder følgende: Købes et tilbud med flere sessioner, så kan eventuelle ubrugte sessioner ikke refunderes - men du er velkommen til at give dine sessioner til en anden.


~ TIP ~ Ved både "Store Yin" og "Mini Yin" er det muligt at tilkøbe ekstra konsultationstid, hvis der opstår behov for yderligere sparring (læs mere i afsnittet nedenfor).

 

 

Ekstra konsultationstid*, pr. 15 min:   100 kr.

Mange klienter har af og til brug for at snakke og sparre mere omkring deres sundhedstilstand og/eller igangsatte helingsproces. Det er derfor muligt at købe ekstra konsultationstid ifm. en igangværende yin massage behandling eller yoga 1:1-sessioner.

 - Prisen udregnes pr. påbegyndt 15 min.

 
--> Kontakt mig og book din tid til Yin Massage her.

 


HUSK: Du kan også købe smukke gavekort til en konsultation/behandling/session hos Sund & Hel. -Giv en sund & lækker gave til én, du holder af...  (Kontakt mig for køb og info).

 

Udtalelse fra klient - om yoga 1:1:


”Jeg har gennemgået et 1:1 forløb på 5 sessioner hos Karina, hvilket på flere måder har været en super god oplevelse!

Generelt har det været super fedt. Jeg var en smule nervøs den første gang vi mødtes; var ''bange'' for om det nu ville blive akavet, og om jeg ville kunne finde ud af, at alt fokus var på mig, uden at blive indesluttet omkring det. Men det var bare en rigtigt positiv oplevelse!

Grunden til at jeg tilmeldte mig hos Karina var netop, at jeg ønskede at opnå større kropsfrihed, både fysisk og psykisk.

Ved den første undervisning gennemgik vi mine tanker og mit formål med forløbet. Samtidig fortalte Karina om hendes tanker med forløbet, hvorefter vi efter hver undervisningsgang har fulgt op på, hvorledes jeg føler jeg har kunnet mærke en forskel.

Karina er en rigtig god underviser, som jeg ser meget frem til at modtage undervisning hos igen. Hun er lyttende og god til at aflæse sine klienter, hvormed hun sammensætter det forløb, der passer til netop dig.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hvor vi både har arbejdet med yogaen som en kropslig disciplin, men bestemt også som et terapeutisk redskab”.


Camilla, om yoga 1:1


...Se flere anmeldelser på Sund & Hels Facebookside.


Betaling kan ske kontant eller med mobile pay i klinikken. Alternativt kan du betale via netbank.

**Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før en aftalt aftale, opkræves 50% af behandlingsprisen.